Sorokins un T.Šmēdiņš iekļūst Gštādes “Grand Slam” pamatturnīrā

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Gštādē startējis šīs sezonas kārtējais FIVB „Grand Slam” turnīrs pludmales volejbolā. Ar uzvaru kvalifikācijas sacensību otrajā kārtā to sākuši Latvijas pludmales volejbolisti Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš, tādejādi iekļūstot sacensību pamatturnīrā.

Pludmales volejbola sezona turpina uzņemt apgriezienus, un pēc aizvadītajā nedēļā notikušā pasaules čempionāta visi vadošie pasaules pāri jau ieradušies Šveices pilsētā Gštādē, kur šonedēļ risinās „Grand Slam” posms.

Kā vienīgie no Latvijas pārstāvjiem kvalifikācijas sacensībā šodien bija spiesti startēt Toms Šmēdiņš un Ruslans Sorokins, kuriem pirmā kārta bija brīva, bet otrajā nācās samērot spēkus ar itāļiem Džanluka Kasede un Paolo Fikoseko. Sacensībās ar piekto numuru izsētie Latvijas pludmales volejbolisti spraigā trīs setu cīņā prata pieveikt itāļus, kas viņiem devis vietu pamatsacensībās. 56 minūšu ilgā cīņā Toms un Ruslans uzvarēja ar rezultātu 2:1 (23:25, 21:19, 15:12).

Rīt pamatsacensībā startēs ne tikai augstākminētais Latvijas duets, bet arī divi citi - Jānis Šmēdiņš / Aleksandrs Samoilovs un Mārtiņš Pļaviņš / Jānis Pēda. Pretiniekus visi trīs mūsu pāri uzzinās šovakar pēc tehniskās sanāksmes.


Написать комментарий