Datorzinību centrs atzīts par “Microsoft” gada partneri Latvijā

foto: AP
foto: AP

Datorzinību centrs "Microsoft" vispasaules partneru konferencē saņēmis atzinību par risinājumiem un pakalpojumu sniegšanu Latvijā, informēja "Microsoft Latvia" vadītājs Ēriks Eglītis.

Ar šo balvu Datorzinību centrs tiekot atzīts par veiksmīgu uzņēmumu, kas, efektīvi sadarbojoties ar "Microsoft Latvia" biroju, savā darbībā ir demonstrējis veiksmīgu inovāciju un biznesa pieejas sasaisti, veicinot klientu apmierinātību un jaunu klientu piesaistīšanu. Datorzinību centrs esot sniedzis ieguldījumu kopīgo klientu kvalitatīvā apkalpošanā, un to atzinis arī "Microsoft" viceprezidents Antonijs Salcito.

"Microsoft" vadītājs Stīvs Balmers, uzrunājot partnerus no visas pasaules, savā atklāšanas runā uzsvēra "Microsoft" pāreju uz ierīču un pakalpojumu biznesu. Tāpat nākamajam periodam Balmers izcēla četrus galvenos "Microsoft" darbības virzienus - mākoņskaitļošanu, mobilitāti, lielos datus un sociālos tīklus uzņēmuma vidē.

Ikgadējā ""Microsoft" vispasaules partneru konferencē 2013" (WPC), kas šogad norit no 7. līdz 11.jūlijam Hjūstonā, ASV, piedalās vairāk nekā 14 000 "Microsoft" partneru no 150 pasaules valstīm.

WPC tika prezentēts arī jaunākais "International Data Corp." (IDC) pētījums un infografika par "Microsoft" partneru mākoņskaitļošanas pakalpojumu biznesu. Analizējot partnerus, kuru ieņēmumi nāk no "Microsoft" mākoņskaitļošanas pakalpojumu sniegšanas, IDC ir secinājis, ka šo partneru izaugsme ir divas reizes lielāka, jaunie klienti tiek piesaistīti 2,4 reizes ātrāk un par 30% palielinās ieņēmumi uz vienu darbinieku, salīdzinot ar partneriem, kuri klientiem nepiedāvā mākoņpakalpojumus.

Konferences dalībnieku vidū ir arī vairāki Latvijas uzņēmumi - "Elva Baltic", Datorzinību centrs, "Datakom", DPA, "ELKO Grupa", "ACC Distribution", PTL un "Komerccentrs DATI grupa".

Informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmums AS "Datorzinību centrs" 2011.gadā strādājis ar 1,64 miljonu latu apgrozījumu, kas ir par 21,2% vairāk nekā 2010.gadā, kad tas bija 1,35 miljoni latu.


Написать комментарий