Daugavpilī dzīvojošie vecāki joprojām var pieteikt bērnu vispārizglītojošajai vasaras nometnei

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

No nākamās nedēļās Daugavpilī sāks darboties jauna vasaras nometne bērniem „Reiz bija…”.

Jaunatnes departamenta jaunatnes lietu speciāliste Irēna Ivanova pastāstīja portālam Gorod.lv, ka nometne darbosies Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolā „Saules skolā” 20 darba dienu laikā – no 15.jūlijā līdz 9.augustam. Tā būšot vispārizglītojošā nometne, kurā varēs piedalīties ap 40 bērniem vecumā no 6 līdz 10 gadiem.

Šobrīd nometnē vēl ir brīvās vietas, tādēļ vecāki, kuri vēlas, lai bērns ne tikai atpūstos, bet arī iegūtu jaunas zināšanas, iepazītos ar interesantiem cilvēkiem un pavadītu laiku lietderīgi, līdz piektdienai, 12.jūlijam, var pierakstīt bērnu dalībai šajā nometnē.

Ceļazīmes cena – 45 lati. Cenā iekļautas pusdienas, launags, kancelejas preces. Nometnes rīkotāji sola, ka bērnu nometnes dalībnieki saņems pusdienas no trim ēdieniem. Ēdināšana notiks Centra vidusskolas ēdnīcā, kur prot sastādīt labu ēdienkarti un uz vietas cep svaigas smalkmaizītes.

No plkst.8:00 līdz 17:00 četru pasniedzēju vadībā bērni apgūs jaunas un interesantas zināšanas, piedalīsies ekskursijās, sportos, dejos, apgūs teātra mākslas pamatus. Nometni vadīs divi sporta skolotāji, Daugavpils teātra dejojošais aktieris un Latvijas Sarkanā Krusta pārstāvis. Vasaras nometnes „Reiz bija...” direktore būs Medumu pamatskolas skolotāja Ilze Ainvita.

Sīkāka informācija pieejama pa tālr.27069620.


Написать комментарий