Ekskluzīvs miers tuksneša vidū

foto: paranoias.org
foto: paranoias.org

Arī mieram un klusumam ir sava cena, turklāt ne vienmēr tā ir maza. ASV Jūtas štatā ekskluzīvā viesnīcā un kūrortā kārtīgi parūpējas par tiem, kam apnikusi visa pasaule un kas ilgojas pēc vientulības.

Pilnīgu privātumu un noslēgtību no ārpasaules var baudīt Jūtas tuksneša vidū, kur 2009. gada rudenī atvērās atpūtas kūrorts "Amangiri". Savas neparastās atrašanās vietas dēļ tas ir kļuvis par slavenību un bagātnieku iecienītu atpūtas vietu.

Neparastajā atpūtas kūrortā ir iespējams ierasties arī ar savu privāto lidmašīnu, tādēļ "Amangiri" viesmīlību jau ir izbaudījušas tādas slavenības kā Andželīna Džolija un Breds Pits.

 "Amangiri" atrodas nomaļā Jūtas tuksneša ielejā, un no viesu numuriņu un villu logiem var baudīt skarbās tuksneša ainavas ar milzīgām klintīm un smilšu laukiem. Šim kūrortam pieder tuvējā teritorija gandrīz 250 hektāru apmērā, un tuvumā nav redzama neviena dzīva dvēsele.

Šajā atpūtas vietā var relaksēties arī spa centrā, nodarboties ar jogu un pilatēm, aizvadīt nesteidzīgas pēcpusdienas bibliotēkā vai pie baseina, kā arī doties pārgājienos, izbraucienos ar laivām, izjādēs ar zirgiem vai pat lidojumos ar gaisa balonu.

"Amangiri" pieejami 34 viesu numuriņi un 28 privātas villas. Cena par vienu nakti šajā atpūtas vietā ir sākot no 1100 dolāriem un var sasniegt pat 7500 dolārus par vienu nakti četru istabu villā. Interesanti, ka villas ir iespējams arī iegādāties un to cenas sākas no 7 miljoniem dolāru.


Написать комментарий