Garika Martirosjana sieva nopirkusi Latvijas dizaineres kleitu

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Netālu no Dzintaru koncertzāles Jūrmalā redzēts Gariks Martirosjans, kas Jūrmalā ieradies uz "Comedy Club" desmitās dzimšanas dienas ballīti. Viņa sieva Žanna rokās turēja maisiņu ar Latvijas modes zīmola "Viginty Couture" logotipu.

Sazinoties ar modes aprindām tuviem cilvēkiem, Mixnews.lv noskaidroja, ka kleita tika nopirkta "Hotel Jūrmala SPA", kur izstādes "Jurmala Resort Collections" ietvaros savus tērpus demonstrēja vietējie un ārvalstu dizaineri.

Pēc Mixnews.lv rīcībā esošās informācijas, Žanna Martirosjana iegādājās kleitu fuksijas krāsā, kuru nesen modes skatē "Global Charity Party" demonstrēja viesnīcas "Grand Palace" ģenerālmenedžera sieva Svetlana Loeva. Taču kleitas apdare "Comedy" rezidenta sievai esot pavisam cita.

Klienta interesēs kleitas cena netiek izpausta, taču, pēc mūsu informācijas, "Viginty Couture" vakarkleitas maksā, sākot no 200 latiem. Atgādināsim, ka zīmolu "Viginty Couture" izveidoja Latvijas dizainere Ava Viginty, kas mācījās ASV, un to sen ir iecienījušas vietējās modes dāmas.

Un, starp citu, Žannas pirkums, kura dod priekšroku "Chanel" tērpiem, ir augs mūsu dizaineres darba novērtējums.

Bet novērtēt kleitu varēs visi tie, kuri apmeklēs Augstā humora nedēļu ("Comedy Club" 10. dzimšanas dienu), kas notiks no 31.jūlija līdz 4.augustam Dzintaru koncertzālē un klubā "Havana Club Lounge".

 

 


Написать комментарий