Apstiprināti Daugavpils pilsētas domes Administratīvās komisijas un Zemes komisijas sastāvi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

11.jūlijā Daugavpils pilsētas domes sēdē deputāti koriģēja Administratīvās komisijas un Zemes komisijas sastāvus.

Domes lietu pārvaldniece Jurate Kornutjaka paskaidroja, ka Administratīvā komisija tiek ievēlēta uz deputātu darbības laiku, tādēļ tika ierosināts apstiprināt tās jaunu sastāvu. Tagad Administratīvās komisijas sastāvā darbosies Karīna Juhneviča (jaunā locekle), Germans Rjazancevs, Ruta Velika, Ilona Purvina, Viktorija Korsaka (jaunā locekle), Romualds Jukšinskis (jaunais loceklis), Sergejs Solovjovs (jaunais loceklis). Komisijai uzdots izstrādāt un iesniegt apstiprināšanai nolikumu par komisijas darbu.

Zemes komisijā darbosies Aleksejs Nikolajevs (komisijas priekšsēdētājs), Pēteris Dzalbe (jaunais loceklis), Inga Ancāne, Olita Upeniece, Vineta Velika.

Sēdes laikā deputāti apstiprināja lēmumus par Valentīnas Grigorjevas izslēgšanu no Materiālo pabalstu piešķiršanas komisijas, un Tamāras Ivanovas – no Nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumu piešķiršanas komisijas. Abos gadījumos saņemts komisijas locekļu iesniegums par atbrīvošanu no darba komisijā, lēmumi par jaunu locekļu ievēlēšanu pagaidām nav pieņemti.

Jāatzīmē, ka Administratīvā komisija izskata lietas par administratīvajiem pārkāpumiem, sēdes notiek vienreiz nedēļā. Zemes komisijas galvenie uzdevumi – izskatīt ar pašvaldībai piederošiem zemesgabaliem saistītos jautājumus, komisijas sēdes notiek divreiz mēnesī.


Написать комментарий