Daugavpils novada domes vadība joprojām pieņem iedzīvotājus katru pirmdienu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes vadības pieņemšanas laiks nav mainījies – Domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska, izpilddirektore Vanda Kezika, izpilddirektores pirmā vietniece Ināra Natarova un otrais vietnieks Aleksandrs Aizbalts novada iedzīvotājus pieņem katru pirmdienu sešas stundas dienā.

Daugavpils novada domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska pastāstīja portālam Gorod.lv, ka vadība arī turpmāk pieņems iedzīvotājus katru pirmdienu no plkst.10:00 līdz 12:00 un no plkst.14:00 līdz 18:00. Sākot ar septembri, priekšsēdētāja plāno izbraukt uz pagastiem, lai iedzīvotājiem būtu ērtāk tikties ar Domes vadību.

Pēc J.Jalinskas vārdiem, novada iedzīvotāji bieži vēršas pie priekšsēdētājas sakarā ar zemes un komunālo pakalpojumu jautājumiem, sociālajiem jautājumiem, ar sūdzībām. Iepriekšējā pierakstīšanās uz pieņemšanu nav nepieciešama, vienīgais var piezvanīt un pārliecināties, ka priekšsēdētāja konkrētajā datumā būs novada domē.

„Cilvēki nāk ne tikai pirmdienās, ja iedzīvotājiem rodas jautājumi un viņi vēlas tikties ar vadību, es pieņēmu arī citās dienās”, paziņoja J.Jalinska.

Pēc Daugavpils novada domes priekšsēdētājas domām, ar sešām stundām nedēļām pietiek, lai apspriestu iedzīvotāju jautājumus, jo cilvēki griežas pie viņas arī dažādu pasākumu laikā un pat uz ielas.


Написать комментарий