Ielu vingrošanas laukuma atklāšana Naujenē pulcēja daudz interesentu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

9.jūlija vakarā Ceļinieku ciematā, Naujenes pagastā, valdīja rosība, kas bija saistīta ar jauniešu interesi par ielu vingrošanas laukuma atklāšanu.

Pasākumā piedalījās Naujenes pagasta pārvaldes priekšsēdētāja Ināra Miglāne, Naujenes jaunatnes iniciatīvas un sporta centra direktors Edgars Kucins, Daugavpils novada domes Sporta nodaļas vadītājs Eduards Lihoveckis un ap 50 ciemata iedzīvotāju.

Daugavpils novada domes jaunatnes projektu koordinatore Iluta Kriškijāne paziņoja portālam Gorod.lv, ka atklāšanas ceremonijas sākumā izskanēja pateicības vārdi jauniešiem, kuri kopā ar jaunatnes lietu speciālisti un projekta koordinatori īstenoja ļoti interesantu ideju.

Pēc tam notika meistarklase, kuru vadīja pieci jaunieši – jauniešu organizācijas „Ielu vingrošana” dalībnieki. Šie jaunieši un 13 gadus vecais Aleksandrs pateicībā par atbalstu laukuma izveidē saņēma īpašus T-kreklus ar ielu vingrošanas logo zīmi.

Vēlāk klātesošie iesaistījās dažādās sacensībās. Pievilkšanās sacensībās meitenēm uzvarēja Irina.

Pievilkšanās sacensībās puišiem uzvarēja Maksims (20 reizes) un Ritvars (19) – uzvarētāji arī tika apbalvoti ar T-krekliem.

Jāatzīmē, ka katru ceturtdienu šajā laukumā jaunieši varēs apgūt ielu vingrošanu, šīs apmācība ir paredzēta projekta ietvaros. Jauniešus apmācīs biedrības „Ielu vingrošana” pārstāvji.

Atgādināsim, ka ielu vingrošanas laukums tika iekārtots projekta „Ielu vingrošana – jauniešu lietderīga brīvā laika pavadīšanas iespēju pilnveidošana Daugavpils novadā” ietvaros, projekta realizācijai no valsts budžeta līdzekļiem tika piešķirti 3 397,00 LVL.



Написать комментарий