Latvijas kino sāk rādīt filmu 'Karstais pārītis'

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 12. jūlija, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt trīs jaunas ārvalstu filmas, un viena no tām ir amerikāņu asa sižeta komēdija Karstais pārītis: apbruņotas un apburošas (oriģinālā – vienkārši The Heat).

Viņas ir pilnīgi pretstati - FIB aģente Sāra un Bostonas policiste Šenona, taču tieši viņām ir jākļūst par pāriniecēm bīstamā uzdevumā, lai atmaskotu un noķertu starptautiskas nozīmes noziedznieku.

Pēc sākotnējām nesaskaņām un daudzajiem komiskajiem atgadījumiem Sāra un Šenona kļūst par vienotu komandu - apbruņotas ar neparedzamo sieviešu loģiku un spējīgas apburt jebkuru, karstais pārītis kļūst par nāvējošu ieroci noziedzīgajai pasaulei.

Filmas režisors Pols Feigs, kurš daudzus gadus uzņēma dažādus televīzijas seriālus, bet tagad ķēries arī pie pilnmetrāžas kino. Viņa iepriekšējais darbs bija visai veiksmīgā komēdija Bridesmaids (Līgavas māsas).

Savukārt galvenajās lomās filmējušās Sandra Bulloka un komiķe Melisa Makartija, kura pēdējā laikā kļūst aizvien populārāka un filmējas pazīstamākās filmās. Viņas māsīca ir slavenā Dženija Makartija - bijusī žurnāla Playboy vāka modele.

Tā kā filma trīs nedēļu laikā spējusi nopelnīt vairāk nekā 100 miljonus dolāru, jau ir paziņots, ka tai taps arī turpinājums ar abām apburošajām aktrisēm galvenajās lomās.


Написать комментарий