Radio raidījuma vadītāja sāk dzemdēt tiešajā ēterā

foto: Privātais arhīvs
foto: Privātais arhīvs

Kādas Amerikas radiostacijas rīta programmas vadītājai (attēlā), kas bijusi devītajā grūtniecības mēnesī, atrodoties tiešajā ēterā un pamatīgi samulsinot savu kolēģi, negaidīti nogājuši ūdeņi un sākušās dzemdības, vēstī "Daily Mail" .

Ūdeņi nogājuši brīdī, kad Denveras radio savus klausītājus ar ziņām iepazīstināja Keitijas kolēģis Kendals. Pārsteigtais vīrietis savu sakāmo pārtraucis pusvārdā un, neslēpjot šausmas un zināmu riebumu pret notikušo, vaicājis Keitijai, vai sieviete tikko apčurājusies.

Abu radio programmas vadītāju tālākā saruna bijusi visai komiska, tomēr, pārvarot sākotnējo šoku, sieviete veiksmīgi nogādāta slimnīcā, no kuras dienas gaitā sazinājusies ar kolēģiem, par savu stāvokli informējot arī radio klausītājus. Naktī Keitija deva dzīvību veselīgai 3,5 kg smagai
meitenītei.

"Dzemdību sākšanās tiešajā ēterā bija milzu pārsteigums, jo to datums bija nolikts tikai pēc nedēļas. Devos uz darbu, lai strādātu, un pēkšņi notika kas tāds! Tiesa, tas vismaz ļāva pārliecināties, ka esmu izvēlējusies pareizo profesiju. Padomājiet, kas būtu noticis, ja es tiešraidē vadītu kādu televīzijas pārraidi!" kādā intervijā smējusies Keitija, kas jau drīzumā plānot atsākt rīta programmas vadīšanu no pulksten pieciem līdz desmitiem rītā.


Написать комментарий