Daugavpilī par naudas izspiešanu aiztur noziedzīgas grupas līderi un tika atklāta agrāk izdarīta slepkavība

foto: idea.ru
foto: idea.ru

Aizvadītajā nedēļā Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbinieki, veicot operatīvo pasākumu kompleksu, par izspiešanu grupā Daugavpilī aizturēja divus agrāk sodītus vīriešus.

Personas tika aizturētas naudas nodošanas brīdī.  Viens no aizturētajiem, 1968.gadā dzimis vīrietis, ir vietējās noziedzīgas grupas līderis, „kriminālā autoritāte” – viņam piemērots drošības līdzeklis apcietinājums. Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu.

Aizvadītajā mēnesī LRP Kriminālpolicijas biroja darbinieki, veicot izmeklēšanu kriminālprocesā par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, aizturēja 1984.gadā dzimušo vīrieti, kurš tika turēts aizdomās par uzbrukumu taksometra vadītājam, sadurot cietušo ar nazi šī gada aprīļa sākumā.

Turpinot kriminālprocesa izmeklēšanas darbības, tika noskaidrots, ka aizturētais šī gada aprīlī visticamāk ir paveicis vēl vienu smagu noziegumu – konflikta rezultātā noslepkavojis kādu vīrieti. Toreiz 1967.gadā dzimušā vīrieša līķis ar redzamiem miesas bojājumiem galvā un krūtīs tika atrasts Daugavpilī, Ķīmijas mikrorajonā.

Dotajā brīdī aizdomās turamais atrodas brīvības atņemšanas iestādē, jo vēl pirms aizturēšanas viņš bija izsludināts meklēšanā par to, ka pārkāpa piespiedu līdzekļa - policijas kontrole - nosacījumus, ko tiesa viņam piesprieda par agrāk izdarīto noziegumu. Policija turpina kriminālprocesu izmeklēšanu.


Написать комментарий