Daugavpils novada dome izdalīja papildus finansiālos līdzekļus Kalupes pagasta sociālās aprūpes centra demontāžas darbiem

foto: bauservice.ru
foto: bauservice.ru

Portālā Gorod.lv jau bija ziņots, ka 7.jūnijā sociālo pakalpojumu centrs „Pīlādzītis”  izsludināja konkursu par plāna izstrādi demontāžas darbiem. Savukārt, 3.jūlijā bija paziņots konkursa uzvarētājs  - SIA „E Būvvadība”, kura veiks pakalpojumu par 16 000 LVL bez PVN.

11.jūlijā Daugavpils novada domes deputātu sēdē Finanšu pārvaldes vadītāja Irēna Timšāne izteica lūgumu par papildus līdzekļu piešķiršanu minēto darbu veikšanai. Lūgums bija atbalstīts un bija izdalīti papildus līdzekļi 3947 latu apmērā.

Atgādinām, ka saskaņā ar konkursa nolikumu tā priekšmets ir ne tikai projekta izstrāde demontāžas darbiem, bet arī pašu darbu veikšana. Tādā veidā darba izpildītāja pienākumos ietilpst arī būvgrūžu apsaimniekošana, jaunas sienas izveidošana starp nojaukto sienu un pārējo ēkas daļu, ūdensvada remonts un apkures sistēmas remonts, asfalta klājuma izlīdzināšana nojauktās ēkas daļā un apzaļumošanas darbi.


Написать комментарий