16 000 cilvēku uzzinās, ka Baiba Indriksone ir dzīva

foto: F64
foto: F64

Sievietēm, mainot izskatu, mainās arī uzvedība – šo patiesību apstiprina arī leģendārā aktrise Baiba Indriksone.

Par godu gaidāmajai draudzenes Dreģes koncerttūrei, aktrise ir tikusi pie jauna matu sakārtojuma un arī pati kļuvusi daudz mundrāka.

Aktrise Baiba Indriksone (81) ar prieku uzklausa komplimentus par savām vizuālajām pārmaiņām. «Nu, jā, ikdienā esmu vienkārša sieviete, kas stūrē savu auto. Taču nu došos koncerttūrē pie skatītājiem. Tie būs 16 koncerti, katrs savā pilsētā. Uz koncertu atnāks vismaz 1000 cilvēku. Kopā sanāk 16 000, kuri uzzinās, ka aktrise Baiba Indriksone aizvien ir dzīva un ļoti labi izskatās,» joko aktrise.

Viņa priecājas, ka pēdējās divas vasaras pagājušas nevis kā parastai večiņai, kas klibo gar sētu ar savu sunīti, bet aktīvi strādājot. «Aktiera profesijā nekad neko nevar paredzēt. Tas ir dzīves aicinājums būt pie skatītājiem. Arī tad, kad esmu nolēmusi sēdēt laiski mājā, rodas pēkšņi un interesanti piedāvājumi. Tā pagājušajā vasarā bija filmēšanās filmai «Džimlai Rūdi Rallallā», bet šogad koncerttūre ar draudzeni Olgu,» stāsta Indriksone. Aktrises tuvinieki jau paspējuši pašausmināties, ka viņa savā vecumā vēl ir gatava izbraukāt teju visu Latviju, sēžot autobusā un dancojot un dziedot uz skatuves. «Man tā arī pajautāja – tu dulla, ar autobusu braukāsi un vēl dejosi?! Bet tieši tas man arī dod šo spēku iet un darīt! Es ceru, ka skatītājiem patiks tas, pie kā mēs esam strādājuši.»


Написать комментарий