Iedalīti papildlīdzekļi Naujenes Mūzikas un mākslas skolas telpu remontam

foto: facebook.com
foto: facebook.com

Portāls Gorod.lv ziņojis, ka 28.maijā Naujenes pagasta pārvalde izsludināja atklātu konkursu par Naujenes Mūzikas un mākslas skolas telpu un Naujenes Kultūras centra jumta remontdarbu veikšanu. 

Sakarā ar to, ka projekta tehniskā dokumentācijā konstatēja neprecizitātes, radās nepieciešamība iedalīt papildlīdzekļus Naujenes Mūzikas un mākslas skolas otrā stāva gaiteņa remontam.

Tādēļ Daugavpils novada domes sēdes laikā deputāti lēma jautājumu par papildus 3 000 latu piešķiršanu skolas remontam. Neskatoties uz to, ka iepriekš šis jautājums bija radījis deputātos sašutumu, sēdes gaitā vienbalsīgi tika pieņemts lēmums par līdzekļu iedali no Daugavpils novada domes rezerves budžeta.

Atgādināsim, ka remontdarbi ietver nepieciešamo materiālu sagatavošanu un piegādi, telpu sagatavošanu remontdarbiem, remontdarbu veikšanu, atkritumu utilizāciju. Pretendentam jāpiedāvā veiktajiem remontdarbiem vismaz 2 gadu garantija.

Konkursa nolikumā norādīts, ka pirmās daļas - „Naujenes Mūzikas un mākslas skolas telpu remontdarbi” – paredzamais līguma izpildes laiks ir līdz 2013.gada 25.augustam.


Написать комментарий