Daugavpils VPIP paziņoja par darba prioritātēm jaunajā mācību gadā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes (VPIP) galvenās prioritātes 2013./2014. mācību gadā, pēc pārvaldes vadības vārdiem, būs pilsētas izglītības iestāžu tīkla attīstība, kuras pamatā būs Izglītības attīstības koncepcija 2013.-2018.gadam.

VPIP vadība plāno uzlabot izglītības iestāžu materiāli tehnisko bāzi, organizēt un pārvaldīt kvalitatīvi izstrādāto budžetu, sniegt palīdzību juridiskajos, metodiskajos un grāmatvedības jautājumos, atbalstīt izglītības iestāžu sadarbību, veicināt to dalību dažādos projektos.
Saistībā ar metodisko darbu daudz uzmanības jaunajā mācību gadā tiks pievērsts starpdisciplīnu zināšanu aktualizācijai mācību stundas gaitā, zināšanām par Latvijas un Eiropas kultūras mantojumu, labas veselības jēdzienam, kas mūsdienās ir īpaši aktuāls.
Arī turpmāk tiks atbalstīta laba pedagoģiskā prakse, individuālā pieeja darbā ar skolēniem.

Jaunā mācību gada priekšvakarā, 27.augustā, notiks seminārs Daugavpils izglītības iestāžu vadītājiem un profesionālo organizāciju priekšsēdētājiem. Savukārt 28.augustā paredzēta metodiskā konference, kas tiks veltīta audzināšanas darba jautājumiem.


Написать комментарий