Afrikāņus satraucis kāds ļoti dīvains radījums

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Kāda Dienvidāfrikas Republikas ciemata iedzīvotāji atraduši pagalam dīvainu radījumu ar zilpelēkām ekstremitātēm un sačokurojušos galvu. Radība satraukusi vietējos iedzīvotājus un tiek izplatītas visneiedomājamākās baumas.

Daži apgalvo, ka mīklainais radījums ir citplanētietis, kas nonācis uz mūsu planētas, un viņa līķis ir neapstrīdams pierādījums tam, ka starp mums mīt arī svešie.

Savukārt paranormālo parādību oponenti noraida šādu versiju, apgalvojot, ka būtne noteikti ir dabas kļūda - pērtiķa un roņa sakrustojums, kuram ķermeņa daļas sajauktas vietām.

Drīz vien afrikāņu atklājums kļuvis tik populārs, ka tam klāt ķērās kvalificēti speciālisti, tostarp veterinārārste Magdalēna Brauna, un tieši viņa, šķiet, pielikusi punktu neparastajiem minējumiem.

Viņa uzšķērda "citplanētieša" līķi, bet pēc tam visiem interesentiem piedāvāja iepazīties ar autopsijas rezultātiem. Izrādījās, ka radījums nav svešais vai mutants, bet gan mumificēts babuīnu mazulis.

"Tā bija jaundzimusi babuīnu mātīte ar nabas saites atliekām. Visdrīzāk, mazulis ticis nogalināts uzreiz pēc dzimšanas, iekožot viņam galvaskausā. Savus bērnus primāti lielākoties nogalina gadījumos, kad barā parādās jauns vadonis," skaidroja Brauna.

Vietējie iedzīvotāji gan neslēpa savu neapmierinātību par to, ka radījums nav no citas planētas, jo līdz ar atmaskošanu viņi bija šķīrušies arī no svētceļniekiem, kas lielos baros nāca apskatīt dīvaino radību.


Написать комментарий