Skandāls Krievijas šovbiznesā: Valērija publiski atklāj kolēģu seksuālo orientāciju

foto: ria.ru
foto: ria.ru

Populārā Krievijas dziedātāja Valērija intervijā raidsabiedrībai BBC uzskaitījusi Krievijas šovbiznesa zvaigznes, kurām ir netradicionāla seksuālā orientācija.

Intervija notika jau teju pirms mēneša, taču skandāls izcēlies tikai tagad, ziņo ārvalstu prese.

Dziedātāja to paziņoja diskusijā ar žurnālistu Antonu Krasovski, kurā tika runāts par homoseksuālisma propagandas aizliegumu. Jāpiebilst, ka Krasovskis pats pirms laiciņa bija atzinis savu netradicionālo orientāciju.

Valērija paziņoja, ka atbalsta šādu likumu ieviešanu, turklāt, pēc viņas domām, aiz slēgtām durvīm cilvēki var darīt visu, ko vēlas, svarīgi, lai viņi "par to nekliegtu uz katra stūra". Dziedātāja arī nosauca "atklātu geju" vārdus, proti, Sergeju Penkinu un Borisu Moisejevu.

Dziedātājas atklāsmes izraisīja sašutumu Krievijas šovbiznesa zvaigžņu vidū. Tostarp savu sašutumu neslēpa Ksenija Sobčaka, kura dziedātāju nosauca par "sūdzmani". Viņai pievienojās arī Lolita Milavska.

"Vispār BBC vispirms sazinājās ar mani, kā ar cilvēku, kas atbalsta geju kultūru. Jāuzsver, ka es domāju tieši kultūru, nevis viendzimuma attiecību izplatību un propagandu. Taču, tā kā mana angļu valoda nav ideāla, tiešajā ēterā par to runāt es nevarēju. Tāpēc viņi piezvanīja Valērijai un viņa ļoti labā angļu valodā izteica savu viedokli.

Es uzskatu, ka pirms nosaukt kādu vārdu un teikt tādas lietas, Valērijai bija jāpajautā saviem kolēģiem, vai to drīkst darīt. Man šķiet, ka tā ir privātuma pārkāpšana. Par sevi un savu ģimeni viņa var teikt, ko vien vēlas, taču šajā gadījumā viņai vajadzēja palūgt abiem cilvēkiem atļauju," Milavskas teikto citē "Heat.ru"

Savukārt prese atgādināja par Valērijas dziesmas "Break it all" videoklipu, kurā ir visai atklāta aina ar vairākām meitenēm.

Savukārt Valērija Sobčakas dusmu lēkmi nodēvēja par kārtējo provokāciju. Viņa arī atzina, ka draudzējas ar gejiem un viņai nekas nav pret tiem.

"Viņi neapmeklē geju parādes. Viņi ir pret viendzimumu laulībām. Tie ir pilnīgi normāli cilvēki. Un tas neietekmē manu attieksmi pret viņiem. Daudz kas ir atkarīgs no cilvēka rakstura: ir normāli cilvēki, kas ir vienkārši āži, un ir labi cilvēki – geji," Valērija paziņoja intervijā avīzei "Sobesedņik".

Viņa arī uzsvēram, ka "bijusi pilnīgi pārliecināta", ka Moisejevs un Penkins "neslēpj savu orientāciju" un vajadzības gadījumā ir gatava viņiem atvainoties.

"Ir muļķīgi mani apvainot homofobijā. Es neesmu homofobe. Es cilvēkus cienu pavisam citu īpašību dēļ. Taču esmu pret to, lai jebkuras orientācijas cilvēki savu privāto dzīvi padarītu publisku," uzsvēra Valērija.

Video


Написать комментарий