Miris seriāla Glee zvaigzne Korijs Monteits

foto: nra.lv
foto: nra.lv

Viesnīcas numuriņā Vankūverā atrasts miris seriāla Glee (Radīti skatuvei) zvaigzne Korijs Monteits.

Kā vēsta Thesun.co.uk un citi ārvalstu plašsaziņas līdzekļi, aktieris atrasts miris vakar Pacific Rim Hotel Vankūvera. Monteits (31) laikus neizrakstījās no viesnīcas 21. stāva numuriņa, tāpēc tās personāls devies noskaidrot, kas atgadījies.

Policija reaģēja dažu minūšu laikā, saņemot ātrās palīdzības dienesta zvanu par pēkšņo nāvi viesnīca.

Šobrīd vēl nav sīkākas informācijas par iespējamajiem nāves apstākļiem, taču sākotnējā liecina, ka Glee vienas no vadošajām lomām atveidotājs, nav miris vardarbīgā nāvē.

Policijas darbinieki ir izskatījuši viesnīcas drošības videoierakstus un apstiprinājuši, ka aktieris naktī savā numuriņā atgriezies viens.

Autopsijas rezultāti, visticamāk, būs pirmdien.

Daudzi izsaka minējumus, ka aktieris pusaudžu gados cīnījies ar narkotiku atkarību, cenšoties šo faktu sasaistīt ar pēkšņo nāves iemeslu. Monteits kādā intervijā atklājis, ka pirmo reizi pamēģinājis šīs vielas 13 gadu vecumā, savukārt, 19 gados jau ārstējies rehabilitācijas klīnikā, tomēr policija atteikusies komentēt šīs spekulācijas, ka nāves iemesls varētu būt narkotiku pārdozēšana, jo nav apstiprināts, ka numuriņā būtu atrastas šīs vielas.

Tomēr šī gada aprīlī aktieris atkal atsāka lietot narkotikas un pat ārstējās.

Aktiera publiciste Melisa Keitsa atklāja, ka ir patiesi sarūgtināta pavēstot, ka ziņas par viņas pārstāvja nāvi ir patiesība, ka viņa ir šokēta un satriekta par traģisko zaudējumu.  

Glee producents pavētījis, ka visa komanda ir dziļi sarūgtināta par šo traģisko ziņu, uzsverot, ka Monteits bija ļoti talantīgs aktieris un bija patiess prieks strādāt ar viņu.

Twitter jau parādās līdzjūtības izteikumi, piemēram, komēdijseriāla Big Bang Theory zvaigzne Keilija Koku minējusi, ka ir bez vārdiem, spēj tikai lūgties un izsaka līdzjūtību aktiera ģimenei.


Написать комментарий