Hjū Džekmens uz “Vilknadzi” ierodas “Audi A8”

foto: Reuters
foto: Reuters

2013.gada 16.jūlijā filmu studijas "20th Century Fox" piedāvātās filmas "Vilknadzis" zvaigznēm tās pirmizrādē Londonas Leičesteras laukumā piebiedrojās kāds ļoti īpašs viesis - "Audi R8".

Smalko pasākumu apmeklēja vairākas ievērojamas zvaigznes, tai skaitā Vils Juns Lī, Rila Fukušima, Tao Okamoto, Famke Jansena un režisors Džeimss Mangolds - viņi visi uz sarkano paklāju tika nogādāti ar automobiļiem "Audi A8".

Šajā piedzīvojumā filmas "X-cilvēki" ikoniskākais varonis Vilknadzis nonāk mūsdienu Japānas pasaulē. Sev nepazīstamajā vidē viņš cīņā uz nāvi sastapsies ar negaidītiem un nāvējoši bīstamiem pretiniekiem, kas mainīs viņu uz visiem laikiem. Pirmo reizi esot ievainojams un uz fizisko un emocionālo spēku robežas, viņš stāsies pretī ne tikai samuraju tēraudam, bet arī iekšējām cīņām ar savu nemirstību.

Filmā Hjū Džekmena attēloto Vilknadzi automobilī "Audi R8 Spyder", kas ir līdzīgs pirmizrādē uz speciāli izveidotā paaugstinājuma pie sarkanā paklāja novietotajam, ved Rilas Fukušimas attēlotā Jukio. Filmā redzami arī automobiļi "Audi A8 L" un "Ducati Diavel".


Написать комментарий