Uzzini, ko Jūrmalā ēdīs un dzers Parisa Hiltone

foto: AP
foto: AP

Augusta sākumā Latvijā ieradīsies slavena ballīšu karaliene Parisa Hiltone, lai piedalītos augstā humora nedēļā, kuras laikā Krievijas raidījums "Comedy Club" svinēs 10 gadu jubileju. Šis pasākums norisināsies Jūrmalā no 31. jūlija līdz 4. augustam, raksta "kasjauns.lv"

Ir skaidrs, ka tādas personas kā Hiltone ierašanās nav iespējama bez prasībām no ballīšu karalienes. Un ko tad prasa Hiltone?

Latvijā viņa neieradīsies viena, bet kopā ar svītu, kurā būs menedžeris, preses sekretāre, apsardzes darbinieks, frizieris-vizāžists, kā arī vēl daži citi "viesi". Protams, ka Parisa uz Latviju grib lidot pirmajā klasē, un lidmašīnā sēdēt pie loga. Lidostā Parisu jāsagaida privātajam šoferim, kā arī vīriešu kārtas apsargam, kuram ir ieroča nēsāšanas atļauja un kurš gatavs apsargāt Parisu 24 stundas diennaktī.

Mašīnai, kura sagaidīs Parisu, noteikti jābūt aprīkotai ar iespēju uzlādēt "Blackberry" telefonu, tāpat tur jābūt ūdenim un sīkām uzkodām. Parisa dotu priekšroku tādām mašīnam, kā "BMW", "Mercedes" vai "General Motors". Auto logiem ir jābūt tonētiem.

Viesnīcā Parisa grib apmetīsies zem sveša vārda un vēlas dzīvot prezidenta luksusa numurā, kurš atrodas pēc iespējas tālāk no liftiem. Numuriņam jābūt nepīpētāju, bet obligāti ar džakuzi, tur jābūt svecēm ar lavandas un vaniļas aromātiem, CD un DVD atskaņotājiem, ziediem un citām ikdienā nepieciešamām lietām. Numuriņā jābūt arī tādiem preses izdevumiem kā "Life and style", "US Weekly", "Star", "In Touch", "Instyle", "Vogue", "Glamour" un citiem.

Brokastīs Parisa vēlas omleti no olas baltumiem ar sīpoliem, tomātiem un bioloģiskā saimniecībā audzētu vistas gaļu. Vistiņai jābūt labi saceptai, turklāt vēl omletei jāpārlej ar bagātīgu devu "Heinz" kečupa. Uz galda jābūt arī svaigiem un bioloģiskās saimniecībās audzētiem burkāniem, tomātiem, zemenēm, ķiršiem, kā arī melonēm un banāniem.

Parisa arī vēlas, lai uz galda būtu dažādu veidu sendviči, tostarp obligāti – sviestmaizes ar zemesriekstu sviestu. Pusdienās Hiltone pieprasījusi spageti ar bolonēzes mērci, kā arī iespēju izvēlēties no trīs veidu zupām – frikadeļu, tomātu ar baziliku un vistas gaļas ar nūdelēm. Starp iecienītākajām uzkodām Parisa norādīja tītara gaļas salātus.

No dzērieniem zvaigzne iecienījusi latte, piparmētru tēju, pienu ar zemu tauku procentu, kolu bundžiņā un ābolu sulu.


Написать комментарий