Sākas rekonstrukcijas darbi: slēdz ceļa posmu Varšavas ielā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

No ceturtdienas, 18.jūlija, Varšavas un Liepājas ielas rekonstrukcijas projekta ietvaros no plkst.9:00 tiks slēgts ceļa posms no Satiksmes ielas līdz uzpildes stacijai „Ingrida”, kas atrodas Varšavas ielā 17a.

Komunālās saimniecības pārvaldes (KSP) vadītājs Aivars Pudāns paziņoja portālam Gorod.lv, ka sakarā ar remontdarbiem šis posms būs apbraucams pa A.Pumpura ielu. Šo maršrutu izmantos arī 3., 3c, 19., 20, 20b autobusi.

Varšavas ielas rekonstrukcijas ietvaros darbi norisināsies no 18.novembra ielas līdz Smilšu ielai un Liepājas ielai (no 18.novembra līdz Avotu ielai) – tiks nomainīts ceļa segums, ierīkota jauna apgaismojuma sistēma, izveidoti 2 krustojumi un gājēju celiņi, notiks lietus ūdens kanalizācijas rekonstrukcija, tiek plānoti arī apzaļumošanas darbi.

Pēc KSP vadītāja vārdiem, ielu rekonstrukcijas darbi ilgs 18 mēnešus, darbiem jābūt pabeigtiem līdz 2014.gada 14.novembrim. Būvdarbus veic firma „Binders”.

Varšavas ielas rekonstrukcijas kopējās izmaksas ir 999 999,99 Ls. Liepājas ielas rekonstrukcija izmaksās 1 199 999 Ls.

Darbi tiek veikti, pateicoties Ziemeļu industriālās zonas infrastruktūras attīstības programmai sniegtajam valsts atbalstam.


Написать комментарий