Kāzu dienā pie altāra apcietina matemātikas skolotāju par skolnieces izvarošanu

foto: ann.az
foto: ann.az

ASV, Ņujorkā policija apcietinājusi 32 gadus vecu matemātikas skolotāju par 16 gadus vecas skolnieces vairākkārtēju izvarošanu. Policijai izdevies noskaidrot, ka skolotājs meiteni seksuāli izmantojis vairākkārt, raksta Fox News.

Policija 32 gadus veco vīrieti arestējusi piektdienas pēcpusdienā, mirklī, kad vīrietis ar savu topošo sievu stāvējuši pie altāra. "Policija stāsta, ka tā ir bijusi vairākkārtēja izvarošana, taču, manuprāt, mans līgavainis vienkārši krāpa mani ar savu studenti, jo neviens "vairākkārt" neizvaro. Šķiet, ka meitene ir saniknota par to, ka taisījāmies precēties un nolēma policijai ziņot par izvarošanu, taču šis gadījums pavisam noteikti ir pielicis punktu mūsu attiecībām," stāsta līgava.

16 gadus vecā meitene, kura policijai izstāstījusi par matemātikas skolotāja rīcību, policijai atzinusi, ka tas noticis gan skolotāja mašīnā, gan viņa mājā, tāpēc policijai un izmeklētājiem būs nopietni jāizmklē šis gadījums, jo, pēc meitenes teiktā šķiet, ka jauniete pati izvēlējusies uzsākt intīmas attiecības ar savu skolotāju.


Написать комментарий