Katrs no mums var palīdzēt īstenot Lauras sapni

foto: labiedarbi.lv
foto: labiedarbi.lv

Katrai mazai meitenei gribās savu mājiņu, kur izsēdināt rindā lelles un pabarot ar pašas sagatavoto putriņu no smiltiņām, sacelt smilšu piramīdas un sarakt pazemes ejas smilšu kastē, taču ļoti gribās arī pašļūkt no slidkalniņa un paložņāt pa rotaļu pilsētiņām, bet Rēzeknes novada Ozolaines ciema bērniem šādas iespējas nav, portālam Gorod.lv pastāstīja viens no entuziastu grupas „Biļdis” locekļiem.

Tādēļ mazā meitenīte Laura un viņas vecāki sagatavoja un pieteica Labiedarbi.lv konkursam projektu par bērnu rotaļu laukuma izveidi ciemā. Pēc entuziastu grupas pārstāvja vārdiem, šobrīd ciema bērni spēlējas tam neparedzētajās vietās – pie ceļa vai sakņu dārzā. Izstrādātais projekts, kura izmaksas ir 1 137 lati, varētu palīdzēt bērniem augt priecīgiem un daudzpusīgi attīstītiem.

Šobrīd projekts „Lauras sapņu rotaļlaukums” pārējo projektu topā ieņem 7.vietu, lai tas tiktu īstenots, projektam jāieņem vismaz piektā vieta. Katrs no mums var palīdzēt īstenot bērna sapni, nobalsojot šeit http://www.draugiem.lv/special/labiedarbi/?project=639  vai šeit http://www.labiedarbi.lv/lv/balso_par_projektu/Lauras-sapnu-rotallaukums.html#vote.



Написать комментарий