Rumānijā augsti novērtē daiļavu no Latvijas

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rumānijas pilsētā Brašovā norisinājās skaistumkonkurss Miss European Tourism 2013, kurā piedalījās arī divas Latvijas pārstāves, un viena no viņām pat iekļuva Eiropas skaistāko meiteņu pirmajā trijniekā.

Uz Rumāniju demonstrēt savu daili bija devušās divas meitenes no Latvijas - Marija Hubašvili (attēlā) un Džeina Rendija Triba. Konkurss ilga astoņas dienas, un šajā laikā dalībniecēm bija sarūpēta bagātīga izklaidējoša programma.

Kā jau ierasts, meitenes žūrijas simpātijas mēģināja iekarot vairākos iznācienos - viņas pozēja peldkostīmos, kā arī demonstrēja stilizētus nacionālos tērpus un vakarkleitas un citādi apliecināja savas prasmes uzstāties publikas priekšā.

Pirmo vietu konkursā 32 meiteņu konkurencē ieguva konkursa rīkotājvalsts Rumānijas pārstāve, otrajā vietā ierindojās meitene no Krievijas, bet Latvijas pārstāve Marija tika atzīta par trešo skaistāko dalībnieci.

23 gadus vecā Marija, kurai senčos ir daudzu tautību pārstāvji un kura ar lepnumu nēsā gruzīnu vectētiņa uzvārdu, ir dzimusi un augusi Liepājā, un viņa jau vairākus gadus ar atzīstamiem panākumiem piedalās dažādos starptautiskos skaistumkonkursos.

Tiesa, meitene var lepoties ne tikai ar skaistumu - pirms mēneša viņa pabeigusi Rīgas Tehniskās universitātes finanšu inženierijas bakalaura programmu, šobrīd strādā par grāmatvedi, bet plāno studēt maģistratūrā.


Написать комментарий