Rīgā atklāj pirmo zīmola 'Narciss' veikaliņu

foto: F64
foto: F64

Trešdienas, 17. jūlija, vakarā īsti svētki bija sarūpēti galvaspilsētas modes dzīves mīļotājiem – Berga bazārā durvis vēra populārā Latvijas zīmola Narciss veikaliņš, kas darbosies arī kā ateljē un modes kafejnīca.

Kā vēsta zīmola pārstāvji, Narciss veikaliņš iecerēta kā vieta, kur ne tikai iespējas iegādāties zīmola jaunākās kolekcijas tērpus, bet arī patverties no pilsētas steigas, pašķirstīt jaunāko ārvalstu un pašmāju modes presi un nobaudīt kafiju.

Atklāšanas pasākumā, kuru apmeklēja liels skaits pašmāju modes interesentu un cienītāju, kā arī zīmola uzticamākie atbalstītāji, viesi tika cienāti ar Martini Royale kokteiļiem, kā arī gardām uzkodām no restorāna Dārzs.

Narciss pirmā veikala Latvijā interjeru veidojusi dizaina studija Rijada, kurā apvienojušies tādi mākslinieki kā Rihards Funts, Zane Homka un Gatis Vilaks, bet veikaliņa centrālais objekts ir Frančeskas Kirkes glezna Narciss.

Modes zīmols Narciss dibināts 2009. gadā un savas kolekcijas pārdod Lielbritānijā, Krievijā, Kuveitā, Apvienotajos Arābu Emirātos un Nīderlandē.


Написать комментарий