Vicemērs P.Dzalbe: Ja DzKSU vadība nerīkojas likumīgi, mums nav pa ceļam 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, Daugavpils pilsētas domē notika sapulce, kurā apsprieda dzīvojamā fonda pārvaldīšanas un apkalpošanas uzlabošanas iespējas un kurā pilsētnieki izteica neapmierinātību ar DzKSU vadības darbu.

Daugavpils pilsētas domes vicemērs Pēteris Dzalbe paziņoja portālam Gorod.lv, ka šoreiz iedzīvotāji un uzņēmuma vadība nespēja izveidot konstruktīvu dialogu.

„Līdz šim uzņēmuma vadība nenāca uz šāda veida sapulcēm, iespējams, tādēļ pasākumā izskanēja pārmetumi un apvainojumi, kas nav pieļaujams.

Kā es minēju, sapulcē izteiktās pretenzijas tika piefiksētas un tiks lemts, vai uzņēmuma amatpersonu darbība ir amatam atbilstoša”, teica deputāts.

Pēc viņa vārdiem, DzKSU vadībai tika izteikts pārāk liels pretenziju skaits, ja to pamatotība tiks pierādīta, pašvaldības vadībai būs jāreaģē uz šo situāciju.

„Pašlaik informācija tiek apkopota, tiek analizētas pilsētnieku izteiktās pretenzijas. Protams, daudzas no tām savulaik izteicu arī es. Pašvaldības vadībai noteikti jāreaģē”, paskaidroja P.Dzalbe.

Vicemērs neminēja konkrētu laiku, kad tiks izskatīts jautājums par DzKSU vadības atbilstību amatam, atzīmējot, ka tas varētu tikt izdarīts mēneša laikā.

„Mēs nemeklējam to, kas jāsoda, mūsu uzdevums ir sakārtot minētā uzņēmuma darbu atbilstoši likumdošanai. Ja uzņēmuma vadība nerīkojas likumīgi, mums nav pa ceļam”, ir pārliecināts deputāts P.Dzalbe.


Написать комментарий

Tik lielu interesentu loku aptverošām sapulcēm nav pievienotās vērtības, t.i., nav konstruktīva dialoga, lai iezīmētu problēmsakni. Sapulces jārīko katrai mājai atsevišķi, to saku no pieredzes citā administratīvajā teritorijā.
Ja pilsētas vadība "uzrīkotu" iedzīvotāju sapulci par pilsētas vadības darbu, piemēram, par Dzalbes atbilstību, rezultāts būs tieši tāds pats:)