Demenes pagasta pārvalde ņems kredītu autogreidera iegādei

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vakar, 18.jūlijā, notikušajā Daugavpils novada domes Finanšu komitejas sēdē deputāti apsprieda vairākus jautājumus, tostarp jautājumu par Demenes pagasta pārvaldes ieceri paņemt kredītu autogreidera iegādei.

Jāpaskaidro, ka šī gada 7.jūnijā Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā bija publicēta informācija par atklāta konkursa izsludināšanu par autogreidera iegādi. Demenes pagasta pārvaldes izsludinātajā konkursā piedalījās divi pretendenti, par uzvarētāju tika pasludināta SIA „Lattrak”, kura piedāvāja zemāko līgumcenu – 68 800 latus bez PVN.

Komitejas sēdē Demenes pagasta pārvaldes priekšsēdētāja Valentīna Gadzāne paskaidroja, ka līgums ar konkursa uzvarētāju vēl neesot noslēgts, bet, ja konkursa rezultāti netiks pārsūdzēti, tas notiks jūlija beigās vai augusta sākumā, un jaunā tehnika pagasta rīcībā būs jau šī gada septembrī.

Šajā sakarā nepieciešams Finanšu komitejas lēmums, lai paņemtu Valsts kasē kredītu 83 242 latu apmērā, Daugavpils novada domei jākļūst par galvotāju. Komitejas deputāti vienbalsīgi atbalstīja jautājuma nodošanu izskatīšanai Daugavpils novada domes deputātu sēdē.


Написать комментарий