Breds un Anželīna plāno apprecēties jau tuvākā mēneša laikā

foto: AP
foto: AP

Kādā intervijā aktieris Breds Pits atzinies, ka viņiem ar Anželīnu Džoliju vienkārši nav laika apprecēties. "Taču es jūtu, ka īstais brīdis ir klāt," viņš esot piebildis. Ārvalstu prese ziņo, ka īstais brīdis patiešām tuvojoties.

Dzeltenā prese ziņo, ka zvaigžņu pāris plāno sarīkot kāzas vēl līdz augusta beigām, viņi pat esot izņēmuši laulību atļauju. Šonedēļ Breds esot no Losandželosas ieradies Francijā. Runā, tieši tādēļ, lai sazinātos ar kāzu rīkotājiem.

"Runā, ka Breds un Anželīna beidzot ir izlēmuši," presei paziņojis kāds Brinjolas iedzīvotājs. Šī pilsēta atrodas netālu no pārim piederošās Miravālas pils. "Vismaz veikalu īpašniekiem ir iesniegti pasūtījumi, turklāt arī pilī remonts ir gandrīz pabeigts," paziņoja pļāpīgais francūzis.

Savukārt avoti Pitam tuvās aprindās ziņo, ka aktieris ir ieradies ne tikai tādēļ, lai precizētu svētku detaļas, bet arī izstrādātu savu draugu pārvietošanās plānus. Tādēļ jādomā, ka šīs kāzas būs ne mazāk plašas, kā viņa iepriekšējās skaļās laulības ar Dženiferu Anistoni 2000.gadā.

Vēl runā, ka pāra vecākais dēls Medoks ieteica svinīgo ceremoniju sarīkot uz kuģa un ka viņa vecākiem šī ideja ir ļoti patikusi. "The Sun" ziņo, ka pāris noīrējis kuģi "The Hebridean Princess", savukārt pilī svinības turpināsies pēc tam.


Написать комментарий