Rīgas cirks Daugavpilī! Akcija!

Tuvojas Zinību diena, un akciju sabiedrība "Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca" nolēma dāvināt visiem zēniem un meitenem dāvanu.

Pērkot biļeti uz Rīgas cirka izrādi „Cirks un Maģija” 11. augustā plkst. 17:00, Jūs, bez ieejas maksas, varāt apskatīt arī otro Rīgas cirka izrādi, kurā notiks jau 18. augustā  plkst. 17:00!

Rīgas Cirks saviem skatītājiem piedāvā iespēju ielūkoties un izjust aizraujošās maģijas un sagrozītās realitātes pasauli kopā ar Norvēģijas cirka dīvas, iluzionistes un maģijas triku meistares, Evas Julia Christiie līdz šim Latvijā neredzēto šovu, kurā dažādās burvju kastēs izgaist un no jauna parādās gan cilvēki, gan tīģeri, lauva, pitoni, kaķi, mazi un lieli suņi. Šajā atrakcijā kopā ar cirka dīvu darbojas Spānijas, Nikaragvas, Somijas un Francijas mākslinieki.

Ukraiņu mākslinieku ansamblis skatītājiem demonstrēs priekšnesumu “Ikariešu spēles uz motocikliem”. Proti, uz braucoša motocikla atmuguriski guļošs mākslinieks uz savām kājām noturēs un dažādos salto kūleņos lidinās savu partneri.

Kaislīgu čigānu deju zirga mugurā izpildīs publikas iemīļotais jātnieks uz zirga. Gaisa priekšnesumu uz vertikālās virves izpildīs Rīgas Cirka studijas jaunais mākslinieks un vairāku starptautisku jaunatnes cirka festivālu laureāts.

Cirka priekšnesumus vienotā krāšņā uzvedumā apvienos apburošās Rīgas Cirka deju grupas dejotājas ekstravagantus tērpus, izpildot dažādas dejas.

Burvju trikus mācīsies un publiku izklaidēs klauns Miks.

Jautājiet par biļetem Kultūras pils biļešu kasē Smilšu ielā 92 (t. 65443809) un pa telefonu: 27178203.


Темы: , , , ,
Написать комментарий