Deputāts Jurijs Zaicevs: PAS «Daugavpils siltumtīkli» darbības novērtējumu sniedza nepārbaudīta firma 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes deputāts Jurijs Zaicevs pastāstīja portālam Gorod.lv, ka pēc viņa un deputāta Jevgeņija Careva iniciatīvas tika izveidota darba grupa, kas stingri pārbaudīs SC-1, SC-2 un SC-3 līgumus.

Portāla korespondentei deputāts teica sekojošo: „Vēlamies, lai grupā darbotos neatkarīgi eksperti – juristi un citi speciālisti, kuri sniegs novērtējumu un ieteiks, kā labāk rīkoties.

Kādas privātās firmas uzņēmuma darbība novērtējuma nav nedz pilsētas domē, nedz PAS „Daugavpils siltumtīkli”. Novērtējuma nav, tādēļ nevaru to komentēt (Zināšanai: informācija par neatkarīgo ekspertīžu rezultātiem tika ziņota 2013.gada 13.maijā preses konferencē Daugavpils pilsētas domē. Sīkāka informācija. Turklāt šīs firmas pakalpojumi maksāja daudz vairāk, nekā to nosaka likums. Likumā atrunāta maksa par šādu darbu veikšanu, ja darbā tiek iesaistīts pašvaldības jurists.

Tāpat nesteigsimies ar secinājumiem par pretenziju trūkumu no KNAB puses.

SC-3 līguma sākotnēja redakcija, kuru man iedeva toreizējais uzņēmuma vadītājs M.Laudiņš, bija savādāka.

Pēc manas iniciatīvas rīkotais mītiņš apliecināja, ka iedzīvotāji nav apmierināti ar lieliem rēķiniem par siltumenerģiju, tādēļ jāpārskata tarifi un jāmeklē iespēja lauzt līgumu ar firmu „Batergo”. Visam jābūt atbilstoši likumam”, paziņoja J.Zaicevs.

Pēc deputāta vārdiem, darba grupas sastāvs vēl neesot apstiprināts, tas varētu notikt pēc nedēļas.


Написать комментарий

kapēc tikšnās ar iedzīvotājiem notika tikai krievu valodā un nevien no deputātiem un vadītājiem nerunāja valsts valodā.daļu vispār saprast nevarēja ko kurš atbid. bļustijās un viss.