Prese: Ronaldu un Šeika augustā svinēs kāzas

foto: ronaldo7.net
foto: ronaldo7.net

Ir zvaigžņu pāri, kuri tā arī nespēj apprecēties. Taču tagad runā, ka kāzas plāno rīkot ne vien Breds Pits un Anželīna Džolija, bet arī futbolists Krištianu Ronaldu un pazīstamā Krievijas modele Irina Šeika, raksta ārvalstu prese.

Par portugāļu futbolista un krievu topmodeles attiecībām kļuva zināms 2011.gada pavasarī. Viņu attiecības bija pietiekami harmoniskas, un Irinu nesamulsināja pat fakts, ka mīļotais vīrietis ir kļuvis par tēvu. Tiek uzskatīts, ka sportista dēla dzemdējusi surogātmāte.

Divu gadu laikā Šeika izdevies izveidot labas attiecības gan ar mazuli, gan ar topošo vīramāti, kura, kā runā, pirmajā laikā īpašas simpātijas pret modeli nav jutusi.

Jāatgādina, ka pērn vasarā ar lielu nepacietību tika gaidītas pāra kāzas, kurām it kā vajadzēja notikt jūlijā, pēc Eiropas čempionāta futbolā. Taču pielūdzējiem nācās vilties: 13.jūlijā, proti, dienu pēc "kāzu datuma", pāris publicēja fotogrāfijas no makšķerēšanas.

Savukārt tagad portāls "elbalonrosa.com" atkal ziņo par gatavošanos kāzām. Pēc žurnālistu rīcībā esošās informācijas, laulību ceremonija notiks augusta beigās Portusantu salā. Starp citu, Krištianu plāno ieguldīt līdzekļus greznas viesnīcas projektā šajā salā. Futbolista pārstāvji, protams, baumas nekomentē. Taču ir zināms, ka patlaban Ronaldu un Šeika kopā ar draugiem atpūšas Krētā, bet tuvākajā laikā dosies uz Santorīni un Rodu.

Jāpiebilst, ka pirms dažām nedēļām kārtējo reizi uzvirmoja runas par Ronaldu netradicionālo orientāciju. Dziedātāja Rianna publicēja kopēju foto, kas uzņemts pēc kāda viņas koncerta, un parakstīja to: "Man ir daudz draugu – geju."

Tādēļ ir iespējams, ka runas par kāzām ir tikai atbildes solis, kaut arī negribas tam ticēt.

Piebilde izraisīja plašas diskusijas internetā. Jo laiku pa laikam rodas baumas par Ronaldu netradicionālo orientāciju. Viņa fani ne reizi vien pamanījuši, ka futbolistam patīk rozā krekli un lakoti kāju nagi. Taču lielākā daļa uzskata, ka Krištianu vienkārši ir metroseksuālis.

Tiesa, tiek uzskatīts arī tas, ka attiecības ar Irinu Šeiku ir vienkārši taktiska maskēšanās, ko samērā bieži izmanto populāri geji, lai mazinātu runas par savām patiesajām interesēm. Sportista pārstāvji šo Riannas izteikumu nekomentēja.


Написать комментарий