ASV tiesa liek sievietei piecus gadus svinēt Ziemassvētkus cietumā

foto: spoki.tvnet.lv
foto: spoki.tvnet.lv

Neparastu un interesantu sodu piesprieda tieslietu valde Ohaio štatā (ASV) sievietei, kura izsniedza vadītāja apliecības imigrantiem, kas nelegāli atradās Amerikas teritorijā, tā tiek ziņots ИнтерНовости.Ru.

Sievietei uzlika sodu, kas paredzēja, ka viņai piecus gadus Ziemassvētki ir jāsvin cietuma teritorijā.

Attiecīgais sods ir piemērots sievietei, kas bija 44 gadus veca ASV pilsone vārdā Betina Janga, kas strādāja licencēšanas aģentūrā. Saskaņā ar sodu, kuru piemēroja tiesu valde, šai sievietei nākamo piecu gadu laikā apcietinājumā ir jāpavada vismaz trīs dienas gadā.
Tiesnesis Mihaels Holbruks noteica, ka sievietei sods būs jāizcieš Ziemassvētku svinēšanas laikā, kad visa valsts ir visgaidītākā un skaistākā gada notikuma atmosfēras varā.

Krāpniece savu vainu atzina. Viņa apstiprināja autentiskumu personu apliecinošajiem dokumentiem un vadītāju apliecībām, kas izsniegtas imigrantiem, kas atradās ASV teritorijā nelikumīgi, un par to no viņiem sieviete arī saņēma finansiālu atlīdzību.

Tiesnesis arī paziņoja, ka tādā gadījumā, ja Janga pārkāps soda noteikumus, tad viņai nāksies izciest reālu apcietinājumu līdz pat 15 gadiem.
 


Написать комментарий