Daugavpils novada domes deputāti lems strīdīgu jautājumu par atkritumu savākšanas tarifu Vaboles pagastā 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Gaidāmajā Daugavpils novada domes sēdē, kas paredzēta 25.jūlijā, deputātiem jālemj jautājums par sadzīves atkritumu savākšanas tarifa grozīšanu vai negrozīšanu Vaboles pagastā.

Jāatzīmē, ka Finanšu komitejas sēdē šis jautājums izraisīja diskusijas – ne visi deputāti uzskatīja, ka atkritumu savākšanas tarifā par atsevišķu maksu jāiekļauj atkritumu maisi. Vaboles pagasta pārvaldes priekšsēdētāja Aina Paberza paskaidroja, ka atkritumu maisi esot nepieciešami vietās, kurās nav iespējams uzstādīt atkritumu konteinerus, tomēr deputāti apšaubīja, vai šis pakalpojums ir visiem nepieciešams un tas būtu iekļaujams tarifā. Diskutēja arī par to, vai projektā ir fiksētas degvielas cenas.

Neskatoties uz iebildumiem, piegādātāja piedāvātais tarifs ir izdevīgāks, nekā pašreizējais tarifs – iepriekš par atkritumu 1 m3 izvešanu iedzīvotāji maksāja 9,38 latus, jaunais tarifs ir 9,26 lati.

Rezultātā Finanšu komiteja atbalstīja lēmuma projektu un nodeva to izskatīšanai novada domes deputātu sēdē.
 


Написать комментарий

nu loti pareizs lemums!galugala ari is jasaved kartiba taja vabole.jo vini tikai savas mikstas vietas silda,neko nedara!!!loti is skaiti apskatit Liksnas pagastu,tur jau censas.jo is skaisti apskatit apkartni,ka viss isapkopts.tad kadkad bij vingris,neko vins labu jau nedarija,tikai skatijas lai butu pilns macins,and butu silts kresls.es nekaunos par to rakstit,jo ta ir patiesiba.a tad kad maniem berniem bij jamaksa par pustdienam.es biju truciga,un man vel bij jamaksa.but vini kluseja.but kluseja sociala darbiniece.KAUNS NAV!!!!???Laimiga emigrante,ta esu es nevis kristine!I..V!