Ketrīna Zeta-Džonsa atklāj veiksmīgas laulības noslēpumu

foto: hqwalls.org
foto: hqwalls.org

Kā ziņoja SiteUA.org, Ketrīna Zeta-Džonsa atzinās, ka ir ļoti laimīga kopā ar Maiklu Duglasu.

Rūpējoties arī par saviem pielūdzējiem, viņa nolēma atklāt savas ģimenes labklājības noslēpumu. Pirmkārt, aktrise liek uzsvaru uz savstarpējo cieņu, brīvību un humora izjūtu. Aktrise uzskata, ka tieši šie „trīs vaļi” palīdz saglabāt ģimenes stabilitāti.

43 gadīgā skaistule un viņas vīrs Maikls Duglass joprojām bauda savstarpējo mīlestību, kas uzplauka 13 gadus atpakaļ, kad viņi pirmo reizi satikās. Un, neskatoties uz to, ka starp viņiem ir 25 gadu vecuma atšķirība, viņi joprojām uzvedas kā iemīlējušies pusaudži.

Uz jautājumu par to, kas ir viņu spēcīgo attiecību noslēpums, Ketrīna atbildēja: ‘”Cieņa, personīgā telpa un humora izjūta. Mēs pavadām sasodīti daudz laika kopā, tādēļ mēs cenšamies nodrošināt viens otram arī personīgo telpu. Nesen mēs uzcēlām piebūvi savai mājai. Kad esmu tur, vīrs nākot pie manis, vienmēr pieklauvē un jautā : „Vai drīkst ienākt pie Tevis?” Ja es atbildēšu, ka nedrīkst, tad viņš neapvainosies un vienkārši dosies prom. Dažkārt es tur pavadu visu dienu, tas ir dziedējoši.”

Ketrīna arī skaidroja, ka raksturu atšķirība viņiem palīdz izprast vienam otru un uzturēt romantiskas attiecības.

Žurnālam Stella viņa stāstīja: „Maikls ir ļoti pedantisks. Viņš regulāri pēta kalendāru un rūpīgi gatavojas brīvdienām. Viņam viss dzīvē notiek pēc grafika. Es tāda neesmu. Es varu pamosties rītā un jautāt: „Ko mēs šodien darīsim?” Tad piedāvāju šo un to. Esmu ļoti spontāns cilvēks.”


Написать комментарий