Izsludina pirmā Krievijas F-1 'Grand Prix' posma norises datumu

foto: svoiludi.ru
foto: svoiludi.ru

Pirmais Krievijas F-1 posms jaunuzceltajā Soču trasē notiks nākamā gada 19.oktobrī, informē Krievijas "Grand Prix" organizatori.

"Ar prieku paziņojam, ka F-1 čempionāta starptautiskais promouteris, kompānija "Formula One Management" ir noteikuši Krievijas "Grand Prix" posma norises laiku," trešdien paziņojis Oļegs Zabara, Krievijas posma rīkotāju "Centr "Omega"" ģenerāldirektora vietnieks. "Šie datumi lieliski iekļaujas mūsu plānos: trases celtniecība rit pēc plāna, bet pirmā Krievijas "Grand Prix" posma sagatavošanas darbi neapstājas ne uz minūti. F-1 sacensību aizvadīšana [oktobra beigās] paver teicamas komerciālās perspektīvas, ļaujot pagarināt kūrorta sezonu Krievijas dienvidos un piesaistī vēl vairāk vietējo un ārzemju tūristu."

Trešdien tika nosūtīts oficiāls pieteikums Krievijas Automobiļu federācijai par Krievijas "Grand Prix" posma iekļaušanu FIA un Krievijas Federācijas Sporta ministrijas kalendārā.

Līgumu par Krievijas "Grand Prix" posma F-1 promouters Bērnijs Eklstouns un "Centr "Omega"" parakstīja 2010. gadā. Paredzēts, ka F-1 sacensības Soču trase uzņems no 2014. līdz 2020. gadam.


Написать комментарий