'Jaunā viļņa' zvaigznes jau līksmo nakts ballītē

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Šonedēļ Jūrmalā jau divpadsmito reizi notiek jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis, kas ik vasaru vienkopus pulcē Krievijas šovbiznesa zvaigznes, kuras festivāla laikā ne tikai strādā, bet arī pagūst kvalitatīvi atpūsties.

Ierasts, ka Jaunā viļņa laikā Jūrmalā notiek daudz dažādu ballīšu, bet, atzīmējot festivāla atklāšanu, smalkākais burziņš norisinājās viesnīcā Hotel Jūrmala Spa, kur bija pulcējušies gan ietekmīgi vīri, gan populāri Krievijas dziedātāji un citas radošas personas.

Ballīti apmeklēja dziedātāja Valērija, dziedātājs un komponists Arkādijs Ukupņiks (attēlā), estrādes leģenda Josifs Kobzons ar sievu, dziedātāji Sergejs Lazarevs un Oļegs Gazmanovs, dziedātājs un komponists Jurijs Antonovs un daudzi citi.

Par viesu uzņemšanu arī šoreiz rūpējās Jaunā viļņa organizators Igors Krutojs ar sievu Olgu.

Tāpat burziņā varēja sastapt dažādus ar biznesa jomu saistītus vīrus - starp viesiem grozījās baņķieris Aleksandrs Gafins, uzņēmējs Jurijs Šeflers, bēdīgi slavenais eksbaņķieris Aleksandrs Lavents, kurš mainījis izskatu, atlaižot bārdu, krievu izcelsmes amerikāņu miljardieris Leonards Blavatņiks un citi.

Ceturtdienas, 25. jūlija, vakarā zvaigznes varēs atpūsties, jo koncertzālē uzstāsies konkursanti, bet vērienīgākais un plašāk apmeklētais koncerts gaidāms piektdienas vakarā, kad Dzintaros notiks dzejnieka, komponista un dziedātāja Leonīda Agutina autorvakars.


Написать комментарий