J. Dukšinskis skaidro, kas bija domāts ar izteikumiem par bijušajiem vicemēriem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā jau tika ziņots, preses konferencē, kas notika Daugavpils pilsētas domē 22. jūlijā, pirmais vicemērs Jānis Dukšinskis apsolīja nedaudz mainīt jaunās pašvaldības kadru politiku.

Atbildot uz preses konferences laikā uzdoto jautājumu, viņš atzīmēja, ka iepriekšējās vadības audita rezultāti tika izmantoti vien ažiotāžai un vajāšanai. „Vajāšanu realizēja daži plašsaziņas līdzekļi, kas šobrīd jau ir uz bankrota robežas. Bija izveidota vesela sistēma, kur vicemērs viņus aicināja pie sevis un deva norādījumus,” skaidroja J. Dukšinskis.

Portāls Gorod.lv paprasīja Dukšinska kungam norādīt, tieši par kuru no Daugavpils pašvaldības vadītāja vietniekiem viņš runāja. Izrādījās, ka J. Dukšinskis nemaz nedomāja konkrētus cilvēkus. „Es runāju par situāciju kopumā, kas bija raksturīga iepriekšējās pašvaldības kadru politikai. Iespējams, ka es nekorekti izteicos. Es uzskatu, ka šobrīd svarīgākais ir sakārtot mūsu darbu.

Ja kadru politikā būs bijušas zināma rakstura nepilnības, centīsimies tās labot, nevienu tajā nevainojot. Ja mēs sāksim vainot un apvainot viens otru, tad tas nebūs attīstības ceļš. Mēs gribam vienkārši strādāt, attīstīt noteiktas dzīves sfēras. Iespējams, kāds vēlas rakāties pagātnē, bet es to neatbalstu,” skaidroja Jānis Dukšinskis.


Написать комментарий