„Daugava” aizraujošā spēlē pieveic Jūrmalas „Spartaku”

foto: continent-tv.ru
foto: continent-tv.ru

Smscredit.lv Latvijas futbola Virslīgā Daugavpils „Daugava”, pateicoties diviem Andreja Kovaļova vārtu guvumiem, ar 3:2 pieveica Jūrmalas „Spartaku”, ziņo Sporta parvaldes portāls. 

„Daugavas” futbolistiem tā bija pirmā spēle Virslīgā pēc mēneša pārtraukuma. Līdz šim mačam daugavpilieši bija aizvadījuši divas nesekmīgas spēles Eirokausos, kā arī izcīnīja vieglu uzvaru Latvijas kausā. „Spartak” uz Daugavpili ieradās bez viena no saviem līderiem Viktora Moroza, kurš jau pametis komandu. Tāpat arī darbs uzteikts galvenajam trenerim Oļegam Kubarevam.

Daugavpiliešu rindās debitēja Bogdans Spataru, kurš atstāja ļoti labu iespaidu. Jau pirmajā minūtē pēc viņa centrējuma no labās malas Andrejs Kovaļovs bīstami sita, bet vārtsargs bija vietā. „Daugava” turpināja uzbrukt un 10. minūtē Kovaļovs ar skaistu sitienu tālajā vārtu stūrī panāca 1:0! Pēc 15 minūtēm rezultāts kļuva 2:0, kad pēc Spataru centrējumu lieliski ar galvu uzsita Stenlijs Ibe. „Spartaks” aktivizējās, bet tuvāk vārtu guvumam joprojām bija „Daugava”. Kovaļovs kādā no epizodēm izmantoja pretinieku kļūdu, apspēlēja vārtsargu un sita tukšos vārtos, taču visu pārtrauca tiesneša svilpe – Kovaļovs esot nospēlējis ar roku.

Pēc šīs epizodes viss sagriezās kājām gaisā. „Spartaks” līdz pārtraukumam pamanījās iesist divreiz, panākot neizšķirtu – 2:2. Otrajā puslaikā „Daugava” laukumā sūtīja visus pieejamos uzbrucējus, bet uzlauzt vārtus nekādi neizdevās līdz pat 79. minūtei. Tad vēlreiz savu meistarību nodemonstrēja Kovaļovs – 3:2. Pēc vairākām minūtēm Kovaļovs no vēl labākas pozīcijas trāpīja arī pa pārliktni.

Kompensācijas laikā pēc Kovaļova piespēles viens pret vārtsargu izrāvās Jans Radevičs, bet uzsita pāri vārtiem. Uzvarēt šī neveiksme gan netraucēja. 


Написать комментарий