'Škoda' bērnu ratiņi ar 20 collu riteņiem

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Kompānija "Škoda" izstrādājusi bērnu ratiņus "vRS mega Man-Pram" ar 20 collu riteņiem. Šādu prototipu čehu autoražotājs izgatavojis saistībā ar trešās paaudzes "Škoda Octavia" modeļa sportisko modifikāciju "vRS", ko amerikāņiem pozicionē kā "neikdienišķu ģimenes auto".

Šiem ratiņiem ir ne tikai 20 collu riteņi, bet arī hidrauliskā balstiekārta, spēcīgas bremzes un bremžu signālgaismas. Šādu specifikāciju "Škoda" izvēlējusies, aptaujājot tūkstoti jauno tēvu, no kuriem 76 procenti apgalvoja, ka viņi savam bērnam veltītu vairāk laika, ja ratiņi būtu "sportiskāki un stilīgāki".

Šos ratiņus "Škoda" izmantojusi "Octavia vRS" video reklāmā, kas tiks demonstrēta amerikāņiem. Tajā atainota amerikāņu dzīve ar pārlieku lielām ierīcēm, tāpēc uz garām braucošo "Octavia vRS", kas šajā pasaulē ir kas neierasts, viņi reaģē ar izbrīnu.

Jau ziņots, ka jaunās paaudzes "Škoda Octavia" sportiskā modifikācija "RS" aprīkota ar divlitru turbopūtes benzīna dzinēju, kas attīsta 220 zirgspēku jaudu. Automobilis līdz 100 km/h paātrinās 6,8 sekundēs un maksimāli sasniedz 248 km/h. Turklāt Eiropā pieejama arī "RS" versija ar 184 ZS dīzeļdzinēju.


Темы: , , ,
Написать комментарий