Upelnieks dziedās duetā kopā ar Toto Kutunjo

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Aizvadītajā nedēļā notikušajā jauno izpildītāju konkursā Jaunais vilnis 2013 par apspriestāko notikumu Latvijas informācijas telpā kļuva dziedātāja Pētera Upelnieka un itāļu viesa Toto Kutunjo netiešais "duelis".

Pirmajā konkursa vakarā Kutunjo, kurš bija uzaicināts arī Jaunā viļņa žūrijā, pārsteidza skatītājus, piešķirot Upelniekam zemāko punktu skaitu, un arī otrajā konkursa dienā viņa vērtējums latvietim nebija labvēlīgs.

Tiesa, trešajā konkursantu iznācienā viss nostājās savās vietās - Upelnieks uz skatuves kāpa krekliņā ar Kutunjo portretu, bet itāļu dziedātājs Pētera izpildīto Ingara Viļuma dziesmu novērtēja ar augstāko iespējamo rezultātu - 11 ballēm.

Neilgi pirms došanās prom Toto beidzot paskaidrojis, kāpēc pirmajā konkursa dienā viņš tā apdalījis Latvijas pārstāvi.

"Man likās simpātisks Pētera entuziasms un darba spējas. Savā ziņā Pēterī redzēju sevi jaunībā - arī tikpat spītīgs un apņēmības pilns. Un, ja man jaunībā kāds kaut ko aizrādīja, tas tikai deva vēl lielāku stimulu censties.

Tādēļ, ieliekot zemāku atzīmi, ceru, ka būšu devis Pēterim stimulu sasniegt augstas virsotnes mūzikas pasaulē," koncertu rīkotāju Show Event Group pārstāvjiem skaidrojis Kutunjo.

Lai pierādītu, ka tie nav tikai tukši vārdi un viņš patiesi novērtē Upelnieka talantu, itāļu dziedātājs nolēmis puisi uzaicināt piedalīties savas 70. jubilejas lielkoncertā, kas 20. septembrī notiks Arēnā Rīga.

"Man būs patiess prieks vēlreiz satikt Pēteri, lai duetā ar viņu izpildītu dziesmu itāļu valodā. Un kas zina, varbūt viņam izdosies mani pierunāt sākt dziedāt latviski," pieļāvis ārvalstu viesis.


Написать комментарий