Kārtējie būvniecības darbi Daugavpils skolās solās būt pēdējie

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

24. jūlijā Daugavpils pilsētas dome izsludināja kārtējo konkursu uz būvniecības darbiem Daugavpils mācību iestādēs.

Atgādināsim, ka 1. jūlijā tika paziņoti iepriekšējā konkursa rezultāti par piestrādi, kur ietilpa 6., 11., 13. un 15 skola, kā arī Krievu licejs, Centra skola, 2. sporta skola, Ruģeļu skola un 1. speciālā mācību iestāde. Šādu darbu nepieciešamība parādījās pēc tam, kad konkursa uzvarētāji ieradās objektā un konstatēja faktisko darba apjomu. Darba izmaksas sastāda 100 857, 62 latus.

Darbi, kas tagad ietilpa konkursā, ļaus pabeigt skolu renovācijas darbus un labiekārtot teritoriju, tā portālam Gorod.lv ziņoja Attīstības departamenta projektu vadītāja Olga Galančuka. Pašu skolas ēku renovācija tiks pabeigta līdz septembrim, savukārt, līdz gada beigām, tiek plānots paveikt visus darbus līdz beigām, skolu renovācijas projekts tiktu veiksmīgi noslēgts.
Pārsvarā tie ir darbi, kas saistīti ar teritorijas labiekārtošanu. Iegādē ietilpa arī tā sporta laukuma labiekārtošana, kas atrodas starp 13. un 15. skolu, skolu piebrauktuvju iekārtošana, ugunsdrošības pasākumu veikšana, bēniņu apgaismošana u.tml.

Pretendentu piedāvājumi tiek pieņemti līdz 28. augustam. Darbam tiek atvēlēti divi mēneši, sākot no līguma slēgšanas brīža. Iegādē ietilpa darbi 11. skolā, 13. skolā, 15. skolā, Centra ģimnāzijā (Centra vidusskolā), otrā bērnu-jauniešu sporta skolā, Ruģeļu skolā, Daugavpils logopēdiskajā skolā-internātā, 1. speciālā skolā.
 


Написать комментарий