Kādam vīrietim Krāslavas novadā nodarīti dažādi miesas bojājumi

foto: factroom.ru
foto: factroom.ru

28.jūlija vakarā no Krāslavas novada Indras pagasta uz slimnīcu ar būtiskām traumām tika nogādāts kāds 1978.gadā dzimis vīrietis, kuram ārsti konstatējuši ķermeņa apdegumus un vairākas grieztas brūces.

Par minēto faktu Krāslavas policijas iecirknī tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas „Noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību”. Veicot operatīvus meklēšanas pasākumus, policijas darbinieki jau pēc neilga laika saistībā ar šī nozieguma izdarīšanu aizturēja divus vīriešus, 1979. un 1986.gadā dzimušus, bet nedaudz vēlāk arī 1988.gadā dzimušo sievieti. Izmeklēšanas gaitā tika noskaidrots, ka trīs aizturētas personas ieradās cietušā mājās, viņu starpā izcēlies sadzīves rakstura konflikts, kura rezultātā viņam tika nodarīti dažādi miesas bojājumi.

Policija turpina izmeklēšanu un skaidro visus nozieguma apstākļus, kā arī katras personas saistību ar šo noziegumu. Rīt tiks lemts par drošības līdzekļa veidiem, ko piemēros aizturētajiem. Pēc nodarīto miesas bojājumu smaguma pakāpes noskaidrošanas, kriminālprocess tiks pārkvalificēts pēc konkrēta Krimināllikuma panta.


Написать комментарий