Daugavpils UGDM vadītājs: pirmdienās pie mums veidojas visgarākās rindas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šobrīd vasaras periodā Pilsoņu un migrācijas lietu nodaļā Daugavpilī veidojas milzīgas cilvēku rindas, kuri vēlas noformēt pasi.

Daugavpils nodaļas vadītāja Irēna Sugrofte-Kokina portālam Gorod.lv ziņoja, ka nedēļas laikā darbinieki apkalpo līdz pat 750 cilvēkiem, īpaši liela aktivitāte ir vērojama tieši pirmdienās, kad nodaļā vidēji vēršas apmēram 90 cilvēki. Tad iedzīvotāju aktivitāte mazinās, piemēram, trešdienās parasti 3-4 apmeklētāji.

Pēc I. Surgoftes-Kokinas vārdiem, aktivitāte, visticamāk, ir saistīta ar atvaļinājumu laiku, pie tam, pases šajā laikā ir jāformē ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem. Daži arī speciāli brauc šajā laikā, lai sakārtotu nepieciešamos dokumentus. Pie tam, vasarā derīguma termiņš beidzas ne tikai tām pasēm, kas izņemtas 2008. gadā, bet arī tām, kas 2003. gadā, kas liek strādāt vēl intensīvāk. Interesanti, ne mazums ir tādu, kas tieši šobrīd nāk, lai izveidotu elektronisko identifikācijas karti.

Neskatoties uz to, darbinieku skaits Daugavpils nodaļā paliek nemainīgs, tādēļ iedzīvotāji, kas vēlas noformēt dokumentus, tiek aicināti pieteikties iepriekš pa tālr. 65407302. Tas palīdzēs ietaupīt klientu laiku un padarīt darbu ērtāku. Kā atzīmēja Daugavpils nodaļas vadītāja, šobrīd jau tiek veikts ieraksts uz augusta vidu.


Написать комментарий