Daugavpilī autovadītājs uzbrauca zēnam, Aglonas novadā autovadītājs alkohola reibumā ietriecās kokā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

27.jūlijā, Daugavpilī 1950.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Mazda pa Šaura ielu, uzbrauca 2009.gadā dzimušam zēnam, kurš, pēc sākotnējās informācijas, atradās uz ceļa brauktuves tam neparedzētā vietā.

Zēns guva sasitumu un nobrāzumu. Policija skaidro pārējos negadījuma apstākļus.

27.jūlijā Aglonas novada Aglonas ciematā automašīnas Nissan vadītājs nesavaldība transportlīdzekli, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Negadījumā cieta automašīnas pasažieris, 1988.gadā dzimis vīrietis, kuram bija nepieciešama palīdzība, jo viņš tika iespiests avarējušajā transportā. Cietušais ar dažādām traumām bija nogādāts slimnīcā. Autovadītājs negadījuma vietu atstājis.

Veicot notikuma vietas apskati un transportlīdzekļa pārbaudi, tika konstatēts, ka minētai automašīnai noteiktajā kārtībā nav izieta tehniskā apskate, kā arī nav obligātās apdrošināšanas. Preiļu policijas iecirkņa darbinieki īsā laikā atraduši un aizturējuši minētās automašīnas vadītāju, kurš atradās 1,54 promiļu stiprā alkohola reibumā. Policija turpina izmeklēšanu, savukārt 1983.gadā dzimis vadītājs tiks saukts pie kriminālatbildības.


Написать комментарий