Jaunais poētiskā slema formāts tika pieņemts veiksmīgi

foto: vk.com
foto: vk.com

Kā portālā Gorod.lv tika ziņots iepriekš, Daugavpilī jau tradicionālajam poētiskais slemam bija jākļūst savādākam, jo pirmoreiz par pasākuma organizētājiem bija kļuvusi jauniešu organizācija СКОПТР (Собрание Креативных, Общественно Полезных и Творческих Ребят ) (tulk. – kreatīvo, sabiedrībā noderīgo un radošo jauniešu apvienība). 

Jāatzīmē, ka pasākums attaisnoja cerības.  

„Slems noritēja ļoti veiksmīgi. Izdevās radīt ļoti omulīgu atmosfēru. Viss izskatījās kā teātra uzvedums, bet bija maz dalībnieku, mēs mainījāmies nepārtraukti, bez liekiem tekstiem. Uzstājās Frederiko Dmitrijs, Jeļena Mjakuško, Vladimirs Sklema, Mes, Aleksandrs Bobr un Vladimirs Zenja. Savāktos ziedojumus mēs nolēmām atdot labdarības pasākumam, precīzāk – nopirkt sintezatoru kādam cilvēkam ar īpašajām vajadzībām, kas vēlējās spēlēt klavieres. Viņa vēlēšanās piepildījās, bet mēs guvām ne mazumu pozitīvu emociju no izdevušās koncerta,” pastāstīja viens no poētiskā slema organizatoriem Vladimirs Sklema.

Pēc kāda pasākuma rīkotāja vārdiem, daudzi no 25 esošajiem viesiem, kā arī paši dalībnieki atzina, ka viņiem patīk jaunais slema formāts. Kas attiecas uz nākotnes plāniem, V. Sklema pastāstīja, ka jaunieši veidos savu neformālo teātra laukumu, kur varētu rīkot poētisko slemu un citus vietējo pašdarbnieku koncertus.


Написать комментарий