Ja konkursa rezultāti netiks pārsūdzēti, Daugavpils novada skolas izremontēs līdz nākamā gada beigām

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portālā Gorod.lvjau tika ziņots par to, ka 25. jūlijā iepirkumu pārraudzības biroja mājas lapā ir izziņoti konkursa rezultāti par Daugavpils novada skolu renovāciju.

Pēc daudzajiem labojumiem konkursā uzvarēja SIA „Lagron”, kas piedāvāja mazāko summu 223 115, 81 LVL (bez PVN).
Tādēļ, lai iegūtu informāciju par to, kad tiks uzsākti ilgi gaidītie renovācijas darbi, Gorod.lv korespondents vērsās pie projekta kontaktpersonas Olgas Sokolovskas. Pēc speciālista vārdiem, pagaidām ir agri runāt par konkrētiem darbu uzsākšanas termiņiem, jo konkursa rezultāti vēl var būt pārsūdzēti, tāpēc līgums var tikt noslēgts labākajā gadījumā 5.-6. augustā. Pie tam, konkursa ietvaros ir punkts, kas paredz, ka Daugavpils novada domei ir tiesības noslēgt līgumu ar potenciālajiem izpildītājiem tikai pēc tam, kad saņemta Valsts reģionālās attīstības aģentūras piekrišana, kas arī atliek darbu uzsākšanu Daugavpils novada skolās.

Visi šie apstākļi liek domāt, ka 7 Daugavpils novada skolas tiks izremontētas tikai nākamā gada beigās.

Jāatzīmē, ka Daugavpils novada dome paziņoja par atklāto konkursu jau šā gada februārī, šajā laikā tika veikti daudzi labojumi, kā arī no konkursa tika izslēgta Biķernieku pamatskola dažādu neparedzētu apstākļu dēļ. Pēc tā tika izsludināts atsevišķs konkurss uz Biķernieku pamatskolas remontdarbiem. Konkursa rezultāti par 7 skolu – Špoģu vidusskola, Lāču pamatskola, Medumu vidusskola, Salienas vidusskola, Zemgales vidusskola, Vaboles vidusskola un Kalkūnu vidusskola – renovāciju tika paziņots 25. jūlijā iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā.

Kas attiecas uz kopējo darbu izpildes termiņu, saskaņā ar konkursu, tas ir 16 mēneši, pie tam, remontdarbi visās skolās noritēs vienlaicīgi ar skolu pamatfunkciju, kas ir mācību process.


Написать комментарий