Rīgā slepeni apprecējies Sergejs Svetlakovs

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Populārais krievu komiķis Sergejs Svetlakovs (attēlā), kurš medijiem par savu privāto dzīvi nekad nebija stāstījis, pēkšņi sniedzis sensacionālu paziņojumu – viņš esot apprecējies, turklāt nupat kļuvis arī par tēvu.

Nesen aktieris pēc 14 gadus ilgas kopdzīves šķīrās no savas sievas Jūlijas (viņi esot viens otram apnikuši - Sergejam aizņemtības nebija laika pievērst sievai uzmanību, bet viņu vienkārši pārstāja interesēt vīra rodošā darbība).

Šajā laulībā dzimusi meita Anastasija, kurai šobrīd ir četri gadi, bet jaunā sieva Antoņina Čebotajova aktierim dāvājusi dēlu, kurš nosaukts par Ivanu.

TV šova Наша Russia aktieris atklājis, ka Ivans dzimis vienā dienā ar nākamo Lielbritānijas karali - Kembridžas hercogienes Katrīnas un prinča Viljama dēlu, kā arī ar aktieru Penelopes Krusas un Havjēra Bardema bērnu.

Savukārt laulības reģistrācija stingrā slepenībā notikusi Krievijas vēstniecībā Rīgā, bet vienīgais liecinieks, kurš bijis klāt ceremonijā, bijis pats Krievijas vēstnieks Latvijā.

Kā vēsta Krievijas mediji, pēc laulības noslēgšanas jaunlaulātie devušies īsā medusmēnesī uz kādu nomaļu viesu namu pie upes, bet pēc tam jaunā ģimene atgriezusies Jūrmalā, kur Svetlakovs nesen iegādājās nekustamo īpašumu.

"Dīvainā kārtā šogad manu ekrāna varoņu likteņi savijās ar privātās dzīves apstākļiem. No likteņa neizbēgsi... Bet es esmu laimīgs!

Protams, noslēpt laulības faktu un bērna piedzimšanu vairs neizdosies. Vēl jo vairāk tāpēc, ka drīzumā plānota jauno filmu prezentācija, bet žurnālistu jautājumi, protams, būs ne tikai par radošo darbību," nesenajā intervijā teicis Svetlakovs.


Написать комментарий