Sievietei piedzimst bērns 15 stundas pēc tam, kad viņa uzzinājusi par savu grūtniecību

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Pārsteigtā Amanda Rossa (41) deva dzīvību savam pirmajam bērnam - mazai meitenītei - tikai 15 stundas pēc tam, kad bija uzzinājusi par savu grūtniecību, vēstī izdevums "The Sun".

Sieviete bija devusies kopā ar savu partneri iepirkties uz tirdzniecības centru, kad pēkšņi sajuta savādas krampjveidīgas sāpes vēderā.

Lai noskaidrotu diskomforta cēloni, sieviete devusies pie ārsta, kas uzstājis uz USG pārbaudes veikšanu. Tieši veicot vēdera ultrasonogrāfiju, atklājies, ka sieviete ir astotajā grūtniecības mēnesī. Šī ziņa bezdarbniecei Amandai Rossai bijusi absolūti šokējoša.

Naktī sieviete sapratusi, ka jādodas uz slimnīcu. Viņa nekavējoši nogādāta slimnīcā, bērna sirdstoņi bijuši knapi sadzirdami. Drīz pēc tam ar ķeizargrieziena palīdzību pasaulē nācis viņas pirmais bērns - meitenīte Hloja.

"Mēs šim notikumam bijām totāli nesagatavojušies, mājās nebija pat vates kociņu.... Ak, Dievs, es nodomāju! Es taču varēju dzemdēt pirms 10 gadiem, bet tagad man jau ir 40! Turklāt man tiešām nebija nekādu pazīmju - nekādu rīta nelabumu, vemšanas, sliktas apetītes, bērna kustības nejutu - nekā, kas liecinātu par grūtniecību," stāsta jaunā māmiņa.

Viņai bija tikai 15 stundas pirms bērna nākšanas pasaulē, lai apdomātu gaidāmās dzīves pārmaiņas. Tieši tikpat šokēts un apmulsis par jauno ģimenes stāvokli ir arī sievietes dzīvesbiedrs, ar kuru viņa ir kopā jau 14 gadus.


Написать комментарий