Džonijs Deps sola drīzumā pamest kino

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Slavenais Holivudas aktieris Džonijs Deps (attēlā) televīzijas kanāla BBC raidījumā Breakfast paziņojis, ka tuvākajā laikā plāno pamest kinematogrāfu.

50 gadus vecais aktieris gan neprecizēja, kad tieši tas varētu notikt, taču viņš uzsvēra, ka tas būšot visai drīz.

"Vai ir daudz mierīgākas lietas, ar kurām es šobrīd vēlētos nodarboties? Jā, tādas ir. Es nesaku, ka beigšu filmēties jau rīt, bet varu teikt, ka vairs nav ilgi jāgaida," intervijā izteicies Deps.

Kino apskatnieki izvirzījuši hipotēzi, ka šādi izteikties aktierim likusi viņa jaunākās filmas The Lone Ranger neveiksme, jo filma neatpelnīja tajā ieguldītos 225 miljonus dolāru.

Tiesa, ne mazāk cilvēku uzskata, ka Deps labprāt sakārtotu savu privāto dzīvi, jo pēc šķiršanās no Vanesas Paradī viņš ir uzsācis attiecības ar 27 gadus veco biseksuālo Holivudas aktrisi Amberu Hērdu.

Aizkulisēs runā, ka Deps kārdinošo blondīni nolēmis bildināt, tāpēc arī gatavojas piebremzēt ar filmēšanos un saviesīgiem pasākumiem.

Šobrīd dažādās sagatavošanas stadijās ir vairākas filmas ar Depa piedalīšanos, tostarp arī piektā Karību jūras pirātu daļa, bet jaunākās ziņas no Holivudas liecina, ka tiks uzņemts turpinājums Alisei Brīnumzemē.


Написать комментарий