Jaunatnes departaments aicina pievienoties «ARTIŠOK» organizatoru komandai

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā portālā Gorod.lv tika ziņots iepriekš Jauniešu festivāls “Artišok”, kurš jau kļuvis par tradicionālu pasākumu priekš mūsu pilsētas jauniešiem, sāksies jau pavisam drīz, šogad tas notiks 7. septembrī. 

Tomēr šis grandiozais pasākums, kas ik gadu pulcē tūkstošiem jaunu cilvēku, nevar iztikt bez aktīvo daugavpiliešu palīdzības. Tāpēc līdz 5. augustam tiek aicināti atsaukties un pieteikties tie, kuri vēlas pievienoties “ARTIŠOK’ organizatoru komandai.

Pilsētas Jaunatnes departamenta speciāliste Edīte Ivanova portālam Gorod.lv pastāstīja, ka galvenais pasākuma mērķis ir iepazīstināt jaunos daugavpiliešus un pilsētas viesus ar brīvā laika pavadīšanas iespējām, tādā veidā atbalstot jauniešu intereses, viņu kreatīvās idejas, kā arī veselīgu un aktīvu dzīvesveidu.

Jāatzīmē, ka jau vairāk nekā 20 jaunieši ir izteikuši vēlmi palīdzēt „Artišok” rīkotājiem sporta pasākumu organizēšanā, mākslas darbnīcās, mūzikas un deju jomā, mākslas izstādēs un daudzviet citur.

Jaunatnes departaments aicina izveidot interesantu, krāšņu un neaizmirstamu festivālu visiem kopā, līdz 5. augustam piesakoties pa e-pastu artishoks2012@inbox.lv vai, zvanot pa tālruni 654 22304, 27028209 (Evita Lukša).

Starp citu, festivāla ietvaros jauniešus arī priecēs grupa MUSIQQ.


Написать комментарий